Is dit waarom verleidster Yana Temptation Island heeft verlaten?

Nu komt de aap uit de mouw.

Lees ook

Verleidster Yana Daems schrijft Temptation-geschiedenis. De rondborstige stoeipoes gooit de handdoek vroegtijdig in de ring van haar temptation avontuur, iets wat nog nooit eerder is gebeurd. Op Instagram legt ze uit hoe de vork in de steel zit.

Wat doe ik hier

"Finally mag ik laten weten wat de reden is van mijn vertrek", vertelt ze op Instagram. "De reden dat ik weg wilde was eigenlijk gewoon omdat ik me totaal niet amuseerde, ik verveelde me gewoon", vertelt de blondine. "Het was eigenlijk totaal mijn ding niet en ik vroeg me echt af: what the **** am i doing here? Dus daarom ben ik vertrokken. Ik heb het zelf aan de productie gevraagd of ik mocht vertrekken en uiteindelijk mocht het. Dit is de enige reden dat ik vertrokken ben dus mensen moeten ophouden met dingen verzinnen, want dat is gewoon niet zo."

Theorieën

Er gingen namelijk tal van theorieën rond over het vertrek van Yana. Enig speurwerk levert ons de volgende, veelgenoemde reden op: Yana zou, naar verluidt, een telefoon mee gesmokkeld hebben naar het eiland. Op Instagram gonst het dat “heel Oostende” – haar home town – naar verluidt al wist dat ze na 5 dagen het eiland had verlaten.

Wij vragen ons stellig af of Yana’s vriendin en deelneemster Megan dan óók een telefoon meegesmokkeld zou hebben? En zouden zij daar vervolgens contact hebben gehad over de sexcapades van Megans overspelige vriend Kevin? De tijd zal het leren….

Lees ook:

Beeld: Giphy, Instagram, VIJF

Laatste nieuws

Zie ook