Temptations Zwanetta reageert op zwem avontuurtje met Mezdi

Zwaantje spreekt

Lees ook

Het programma is pas net begonnen, maar deelnemer Mezdi, die vol vertrouwen met zijn vriendin Daniëlle aan het verleidingsavontuur begon, zet de bloemetjes al flink buiten in Temptation Island. Zijn oog viel onder andere op verleidster Zwanetta en zij wil nu graag iets rechtzetten.

Sneaky Mezdi

In de derde aflevering dook sneaky Mezdi de zee in met Zwanetta aka Zwaantje. De twee zwommen ver de zee in, weg van de camera's. Slim, want zo kon niemand hun zien of horen. Waar ze niet onderuit kwamen, was het feit dat de zwoele verleidster topless het water in huppelde. Of toch niet?

De brunette wil graag even duidelijkheid scheppen. "Even om iets duidelijk te maken: het duikje in de zee met Mezdi, daar heb ik een gele bralette aan als je je ogen goed open doet", schrijft ze op Instagram. Volgens Zwanetta was ze dus helemaal niet topless zoals geschreven wordt, maar had ze keurig een topje aan.

via GIPHY

Mezdi begeeft zich al sinds de eerste aflevering op glad ijs. Voor de camera gedraagt hij zich voortreffelijk, maar zodra hij veilig denkt te zijn, is er geen houden meer aan. Flirten met Zwaantje, net iets té intiem zijn met 'zijn Beyoncé' Laetitia… Zijn gedrag doet ons verdacht veel denken aan sneaky Lisa en we weten allemaal hoe dat afliep. Herpakt hij zich voor zijn vriendin Daniëlle of is het hek nu van de dam?

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

Laatste nieuws

Zie ook