Dit wordt volgens het Britse volk de naam van de royal baby van William en Kate

Misschien wel het lastigste wat er is: een passende naam vinden voor je nieuwe spruit.

Lees ook

Misschien wel het lastigste wat er is: een passende naam vinden voor je nieuwe spruit. Laat staan als het een royal baby is! William en Kate zijn waarschijnlijk druk bezig met het verzinnen van een goede naam bij hun derde kindje en volgens de Britten zit de naam tussen één van deze suggesties.

Jongetje

Het is nog niet duidelijk of het een jongetje of meisje wordt, maar één van de de jongensnamen waarover veel wordt gespeculeerd, is Charles, wat natuurlijk een leuke eer voor opa prins Charles zou zijn. Ook wordt er veel gespeculeerd over de naam Henry, zoals prins Harry eigenlijk heet. In koninklijke families zie je vaak dat een baby wordt vernoemd naar een familielid. Dus Philip, de opa van William, maakt volgens het volk ook een grote kans. De namen Frederick en Arthur zijn ook namen die we in ons achterhoofd moeten houden.

Meisje

Wat meisjesnamen betreft wordt Diana veel genoemd. Ook Elizabeth en Victoria zijn goede kanshebbers. De reden voor Elizabeth lijkt ons wel duidelijk, en Victoria was de langst regerende vorstin in Engeland. Tot slot is Alice ook nog een optie volgens het Britse volk.

Lees ook: Kate Middleton blundert met hakken

Bron: Beau Monde, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook