Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 14 februari t/m 28 februari 2018? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Er ligt een mijnenveld voor je neus als het om communicatie in de liefde gaat. Ga niet overal op in, anders escaleert de situatie snel. Zeggen dat je ergens over na wilt denken is nu de sleutel tot succes. Singles met liefdesangst vinden iemand die het langzaamaan wil doen. Je geduld wordt getraind bij die relaxte training.

STIER 21 april – 21 mei
Stel je minder veeleisend op en je maakt vrienden. Ook je lief pruimt je beter zonder die my way or the highway-houding. Jijzelf profiteert ook, want druk opvoeren betekent vaak frustratie. Op datinggebied zijn er grappige ontmoetingen. Of er iets serieus ontstaat is de vraag, maar jullie kunnen in ieder geval met elkaar lachen.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
De maan bivakkeert een paar dagen in je teken waardoor de dualiteit van je karakter extra accenten krijgt. Jantje lacht, Jantje huilt en mensen weten je vaak niet te plaatsen. Je hoeft het niet uit te leggen, jij wordt toch liever niet in hokjes geplaatst. Straks is er vanzelf weer harmonie.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Venus en Mars kibbelen en dat betekent: relatiestress. De spanning is vooral voelbaar als jij en/of je partner dingen voor elkaar achter houden. Je kunt elkaar niet voor de gek houden, dus wees eerlijk over je gevoelens. Alles raakt je hart deze dagen en niets is onbelangrijk als het om degenen gaat van wie je houdt.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
De ‘ik-ben-beledigd’-houding die je soms aanneemt als iemand figuurlijk op je tenen staat, werkt niet meer. Je doorziet het zelf ook en dat is een giga stap voor je. Lang stilstaan bij teleurstellingen is ook gewoon niet handig omdat je het druk hebt. Je houdt veel ballen in de lucht. Soms valt er een. So be it.

MAAGD 24 augustus – 22 september
Je zachte kant overheerst en het voelt goed om al je emoties als vrienden te zien. Gedichten schrijven, nieuwe recepten uitproberen en op allerlei andere manieren creatief zijn, is nu een belangrijke uitlaatklep. Let wel op dat je ook af en toe ontwaakt uit dromenland; je bent geneigd om alles te idealiseren.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Breng wat tijd alleen door om erachter te komen wat je echt wilt. Het universum hoort je hartenwensen echt wel. Er staat je wat ruzie met je lief te wachten. Erover praten is oké, maar elkaar ruimte geven is nu beter. Afstand geeft helderheid en in jouw geval ook lust. Jullie komen zeker een weekend het bed niet uit.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Laat je het initiatief vaak aan je partner over? Dan is het nu echt tijd voor verandering. Laat je lover weten wat er in je omgaat. Je stilletjes terugtrekken als je er negatieve gevoelens zijn is echt passé. Stel jezelf open, hoe eng je dat ook vindt; uiteindelijk verdrink je weer in elkaars ogen.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je doet van alles om te zorgen dat je talent gezien wordt. Dus of je nu als hobby stand-up comedy hebt of pottenbakken: ga ervoor. Ook op het werk maak je er een one-woman-show van. Bestuif je succes met een vleugje bescheidenheid, dan maak je blijvend indruk.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Je energiepeil is wat laag en je ziet overal beren op de weg. Flikt iemand je een kunstje, dan ben je nu niet in de stemming om te vergeven. Je lief krijgt aandacht van een concurrent, maar jij zorgt ervoor dat diegene weet dat er geen kansen zijn. Je strijdlust vertedert je partner, ego’s worden gestreeld. 1-0 voor jou!

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Je focust te veel op winnen en daardoor loop je kans een les over concurrentie en competitie te missen. Mensen als partners zien en niet als irritante figuren die jou in de weg lopen, helpt. Je houding verandert en je ziet dat je je vaardigheden alleen fijn kunt slijpen aan scherpe messen. Uitdaging staat voor groei.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Communicatie is key en die verloopt even een beetje warrig. Je kunt er niet altijd op rekenen dat mensen ook doen wat ze zeggen – jijzelf inclusief. Vriendinnen schieten te hulp, want die weten wat je waard bent. Ga de stad in en vier je succes, hoe klein ook, met mensen die jou alleen maar het beste gunnen.

Laatste nieuws

Zie ook