Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Alex verblindt kijkers met witte tanden

Zou hij zijn tanden gebleekt hebben?

Temptations Alex verblindt kijkers met witte tanden

Ter ere van het nieuwe seizoen van Temptation Island was oud-verleider Alex Maas te gast bij RTL Boulevard. Kijkers schrokken zich wezenloos toen de macho zijn mond open deed. Alex, wat is er in hemelsnaam met je tanden gebeurd?

Say cheese

Terwijl Alex vertelde hoe dat nou precies gaat op zo'n eiland vol mooie mannen en vrouwen, hadden kijkers maar oog voor één ding: zijn tanden. Zijn spiksplinternieuwe hollywood smile was namelijk niet te missen.

Waar mensen bij tanden bleken normaal voor twee of drie tintjes lichter gaan zodat het toch nog enigszins natuurlijk oogt, ging Alex gewoon all the way. Vooral in combinatie met zijn zonnebankgebruinde huid is hij (letterlijk) een opvallende verschijning te noemen. Het gerucht gaat echter dat de spierbundel facings heeft.

Typex

"Zijn tanden geven gewoon licht", "Zo ik werd verblind door Alex' tanden" en "Jezus... lijkt wel Typex!" zijn slechts een greep uit de honderden reacties onder de video. Zijn gebit wordt ook vergeleken met die van Gerard Joling en Ross van Friends.

Kijk mee naar onderstaand fragment. Enne, vergeet je niet je zonnebril op te doen?

Lees ook: Dit is de echte reden achter breuk Pommeline en Merijn