Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Katja Schuurman: 'Ik geniet van drugs, maar met mate'

"Ik wil me nooit anders voordoen dan ik ben. Ik wil open zijn", begint Katja in de nieuwe Beau Monde als haar gevraagd wordt over drugsgebruik. "Ik doe het af en toe. Maar ik geniet ook van yoga en gezond leven. Als je de dingen in balans kunt doen, dan is dat toch mooi?" Niet iedereen is daar volgens haar zo eerlijk over. "Veel mensen in de mediawereld zijn op dat vlak best hypocriet. Ze doen zich anders voor dan ze zijn. Ik ken ze allemaal, hoor. Ik heb vaak genoeg met ze op het toilet gestaan, haha. Ja eh, mij maakt het niet uit. Ik vind het wél belangrijk om niet te doen alsof drugsgebruik heel normaal is. Want als je erin doorslaat, kun je er ook aan onderdoor gaan."

Verdrietig nieuws voor Peter van der Vorst

Voor Peter, zijn man Sander en hun zoon Levi is het op dit moment een zware periode. De presentator heeft afscheid moeten nemen van zijn moeder. Via Facebook plaatst hij een bericht en zegt hij het volgende: "We zijn intens verdrietig, maar ook blij dat ze niet langer hoeft te lijden. Het was en is een onwerkelijke periode nu mijn vader nog in het hospice ligt. Gelukkig zijn ze daar beiden fantastisch verzorgd."

Linda de Mol aan de botox

Tuurlijk zal er vast wel een crèmepje, een peeling of een maskertje doorheen gaan bij Linda, maar haar beste beautytip blijft toch: doe eens per jaar een uitstapje naar de botoxdokter. "Twee maanden lang beweegt het allemaal wat minder en dan trekken de rimpels zich eruit", aldus Linda in de promovideo voor de nieuwste editie van haar blad. Maar, sla je voorhoofd over. "Daar gaan je wenkbrauwen van hangen."

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

Laatste nieuws

Zie ook