Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Demy de Zeeuw gaat trouwen
Demy de Zeeuw is tijdens zijn vakantie in Dubai op een knie gegaan voor zijn vriendin Danielle. Op Instagram laat hij weten dat ze ’ja’ heeft gezegd op zijn aanzoek. "Ze heeft ja gezegd. Ik prijs me zo gelukkig dat ik jou dag en nacht aan mijn zijde heb. Je bent de meest bijzondere en mooiste vrouw die ik ooit heb ontmoet.” Het koppel heeft een al dochtertje, Roqi. Danielle is momenteel in verwachting van hun tweede kindje, een jongetje.

Kanye West weer terug op Instagram
In 2016 maakte Kanye West zijn Instagramdebuut. De Amerikaanse rapper trok destijds de aandacht toen hij na het cancelen van een concert 100 bizarre foto's online slingerde, niet veel later sloot hij zowel zijn Twitteraccount als zijn account op Instagram. Nu hij dan terug is, lijkt hij weer in herhaling te treden. Eerst postte hij een lieve Valentijnskaart, waarna hij weer een hele reeks foto's van (voormalig) celebritykoppels postte. What are you doing, Kanye?

Een bericht gedeeld door Kanye West (@kanyewest) op

Kimye

Een bericht gedeeld door Kanye West (@kanyewest) op

Chantal Janzen post throwbackfoto
Niets zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van bekend Nederland. Deze keer een foto van niemand minder dan presentatrice én actrice Chantal Janzen.

De meeste mensen kennen Chantal als presentatrice van Dance Dance Dance, jurylid in Holland’s Got Talent en haar eigen programma Chantal blijft slapen. Maar de 38-jarige is ook gewoon nog actrice. Ze bemachtigde rollen in films als Pak van mijn hart en Soof, maar ook in 2017 is Chantal nog steeds populair in de bioscoopzalen. De alleskunner stond afgelopen maandag nog op de rode loper van de film Het Verlangen, waarin ze de niet al te snuggere Brigitte speelt.

De carrière van Chantal is on fire, maar toch is de presentatrice letterlijk van ver gekomen, want Chantal werd 38 jaar geleden ver van het Mediapark geboren. Ze kwam ter wereld in het Limburgse Tegelen en groeide daar op tot ze in haar tienertijd naar Amsterdam vertrok om te gaan studeren. Benieuwd hoe Chantal er als klein meisje uitzag? Bekijk de foto dan hieronder!

Out the old box. #mushroomhairdotothemax #toenwasdathip #hoopik

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Beeld: Instagram, Bron: Weekend, Telegraaf, Beau Monde

Laatste nieuws

Zie ook