‘Rapster Cardi B in verwachting’

Zou het?

Lees ook

Opeens was ze daar: Belcalis Almanzar aka Cardi B. De Amerikaanse rapster bestormt de hitlijsten met haar nummers als Bodak Yellow en Bartier Cardi. Cardi behaalt regelmatig de headlines van het showbizznieuws en ook haar fashion sense blijft niet onopgemerkt. Het laatstgenoemde brengt de geruchtenmolen op gang. De 25-jarige zou in blijde verwachting zijn van haar vriend Offset, althans als we TMZ mogen geloven.

Babybump

De Amerikaanse entertainmentsite meldt dat het Cardi’s team zélf het nieuws de wereld in heeft gebracht. Tijdens het Super Bowl-weekend eerder deze maand had ze een aantal optredens staan. Een van de insiders liet tijdens het Maxim feestje, waar ze ook op het podium stond, weten aan de staff dat ze niet in een feeststemming was en ze de voorkeur gaf om enkel op of nabij het podium te blijven. Ook raakte ze die avond, naar verluidt, geen drupje alcohol aan.

Vier maanden

Diezelfde avond werd ze gefotografeerd en fans menen een beginnend buikje te zien. Anderen valt het op dat Cardi tijdens de afgelopen events haar buik goed weet te verhullen met een ceintuur, dan wel een bontstola. De rapster zou inmiddels zo’n vier maanden zwanger zijn van Offset. Card heeft zelf ook niet gereageerd op de geruchten.

Lees ook: Hilarisch: vrouw in shock na zien Beyoncé en Jay Z in hotel

Thank you again @alexanderwangny! Styled by @kollincarter

Een bericht gedeeld door Cardi B Official IG (@iamcardib) op

Pulled up to @csiriano like. Fur: @duckie_confetti

Een bericht gedeeld door Cardi B Official IG (@iamcardib) op

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook