Fifty Shades Freed: ‘De man heeft de regie, de vrouw de hoofdrol’

Zo dominant zijn celebs in bed.

Lees ook

Fifty Shades Freed is onlangs in première gegaan. Ook Grazia was op de rode loper te vinden en vroeg aan de celebs: hoe dominant ben jij in bed?

Yes-R (rapper)

“De meest mannen zijn toch dominant? Ik in elk geval wel. Laat ik het zo zeggen: de man moet de regie hebben, maar geef de vrouw de hoofdrol. Ik hou ervan Cheyen te verwennen. Als ze een keertje mooie lingerie aan heeft, vind ik dat vet. Maar negen van de tien keer heeft ze een Dora-pyjama aan van drie bij drie meter. Ook dan vind ik haar de mooiste.”

Joëlle Witschge (Expeditie Robinson)

“Ik ben niet van de zweepslagen en schommels aan het plafond – zo kinky hoeft het allemaal niet. Maar een man mag voor mij wel het voortouw nemen. Dat heeft de natuur denk ik ook zo bepaald: de man is een jager. Meestal kan ik van tevoren goed inschatten wat voor vlees ik in de kuip heb. Aan de manier waarop iemand naar je kijkt, zie je al of het een boefje is of niet. Het hoeft niet per se altijd een macho te zijn, ik hou ook van romantiek, maar het is niet sexy als je in bed alles zelf moet gaan verzinnen en hij afwacht van: wat gaan we nou doen?”

Fajah Lourens (fitnessgoeroe)

“Ik ben absoluut niet dominant in bed. Mannen hebben vaak een bepaald verwachtingspatroon, mede door mijn imago, maar ik ben niet zo’n wilde tussen de lakens. Shocking, hè. Het is allemaal minder spannend dan het van de buitenkant lijkt. Dat klinkt saai, maar ik heb wel een goede seksuele klik met Igor, mijn vriend. Hij is echt de ondernemende van ons twee.”

Tekst: Anette de Vries, Beeld: Fifty Shades Freed

Laatste nieuws

Zie ook