Hereniging voor Lisa en Merijn uit Temptation Island?

"We waren ooit gelukkig...", laat Lisa weten.

Lees ook

Terwijl iedereen in de ban is van de avonturen van het huidige seizoen van Temptation Island, lieten Merijn en Pommeline vorige week via Instagram weten na ruim een jaar uit elkaar te gaan. Ook ex-liefje Lisa was al snel op de hoogte van de shocking break-up en deinst niet terug om daar het één en ander over te zeggen. Miauw!

Relatieboost

Ze ging naar het zonovergoten Thailand om haar relatie met Merijn een boost te geven. Van die zogenaamde boost kwam helaas niks terecht en dus keerde 'Sneaky Lisa' na twee weken als vrijgezel naar huis. Ondertussen maakte haar ex-geliefde direct werk van zijn gevoelens voor Pommeline en de twee kregen binnen no time een relatie met elkaar.

Homewrecker

Toch neemt Lisa haar 'rivale' niks kwalijk. "Stel, ik heb nu een relatie en een ander meisje zou daar tussenkomen, dan is dat niet haar schuld. Zij is single en kan verliefd worden op hem. Dus ik ga Pommeline niet de schuld geven. Natuurlijk vind ik het wel erg, maar ik ken haar niet. Dus ik zou nooit negatief over haar praten."

Back together?

Maar nu Merijn sinds een week weer door het leven gaat als vrijgezel, zou een hereniging met Lisa niet per se ondenkbaar zijn. Al lijkt zij het hoofdstuk 'Merijn' volledig te hebben afgesloten. "Ik zou Merijn nooit zwartmaken, want we waren ooit gelukkig. Maar al was hij de laatste man op aarde, dan zou ik ‘m nog niet terugnemen. Zeker niet." Tsja, geef haar eens ongelijk…

Lees ook: Wat je niet zag op tv: Temptation Islands Jeremy keek te diep in het glaasje

Bron: Flair BE Beeld: iStock, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook