Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Is dit sexy model de nieuwe vriendin rapper Boef?

Rapper Boef gaat al een tijdje single door het leven, maar daar lijkt verandering in te zijn gekomen. Op Instagram zijn foto's verschenen met het Colombiaanse model Valeria Caneva. In een Instagram Story is ook te zien dat-ie aan het FaceTimen is met Valeria. Zijn management heeft laten weten: "Dit is een meisje dat hij in Colombia heeft ontmoet. Ze hebben nog contact, maar het is nog pril en te vroeg om er echt iets over te zeggen."

Een bericht gedeeld door BOEF (@boef072) op

HNTM's Ritse heeft een nieuwe vriendin

Love is in the air! Holland's Next Top Model finalist Ritse is niet meer single. Op Instagram deelde hij voor Valentijnsdag een foto met zijn nieuwe vlam. Lief!

Auto van Brace afgebrand

De auto van Brace is in de fik gestoken. De rapper doet vandaag aangifte. "Het enige dat ik weet is dat de auto van Brace is afgebrand, dat hij bij de politie zit en vanavond gewoon weer een show moet draaien", laat zijn manager weten. "Er zijn meerdere auto’s in Huizen in de fik gestoken. Wat de aanleiding is, daar hebben we geen idee van."

Een bericht gedeeld door Brace (@brace_nl) op

Laatste nieuws

Zie ook