Say what? Dit is de echte naam van Cardi B

En zo kwam ze aan haar artiestennaam...

Lees ook

Lady Gaga, P!nk en Nicki Minaj: allemaal zangeressen die groot geworden zijn onder een andere naam. Ook 'nieuwkomer' Cardi B gebruikt on stage een andere naam dan die in haar paspoort staat. En dat heeft alles te maken met vroeger…

Gang member

Back in the days was een leven vol luxe en glamour namelijk een echte ver-van-mijn-bed-show voor de vrouwelijke rapper. Cardi was tot kort nog stripper om zo haar school te kunnen betalen en liet onlangs weten al sinds haar zestiende een gang member te zijn.

Platencontract

Het leven van de rapper gaat dus niet bepaald over rozen, al is daar inmiddels aardig verandering in gekomen. Sinds ze een platencontract bij Atlantic Records aangeboden kreeg, weet echt vrijwel iedereen wel wie Cardi B is.

Bacardi

Toch vroegen haar fans zich af hoe ze aan haar naam komt, aangezien de echte naam van de rapper Belcalis Almanzar is. Cardi besloot via Twitter dus maar eens duidelijkheid te scheppen over de naam Cardi B. "Iedereen heeft me altijd Bacardi genoemd, omdat mijn zus Hennessy heet". Zo, weten we dat ook weer!

Lees ook: Dit zijn de echte namen van celebs

Bron: Girlfriend Magazine

Laatste nieuws

Zie ook