Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

Welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Ouch! Dit zijn de pijnlijkste plekken om een tattoo te laten zetten
Ben jij gek op een mooie tattoo, maar ligt jouw pijngrens helaas niet zo heel erg hoog? Dan kun je op bepaalde plekken van je lichaam beter geen tattoo laten zetten. Deze plekken zijn namelijk het pijnlijkst.


2. Wat is er eigenlijk gebeurd met Uri Geller?

Wie Uri Geller zegt, denkt meteen aan zijn wereldbekende truc: het ombuigen van lepels. De omstreden mentalist was afgelopen jaar nog naast Sabia te zien in het geflopte televisieprogramma Mind Masters LIVE, waarna het stil werd rondom de 70-jarige. Maar met nieuwe claims baant hij zich een weg terug in de spotlights en probeert hij mensen eraan te laten herinneren dat hij heus nog wel relevant is. Uri beweert namelijk aan Mirror dat hij nauw samenwerkt met de CIA en hen hielp bij het onderzoek naar de moord op John F. Kennedy.


3. Hilarisch! Student probeert te spieken, docent kijkt toe vanuit het plafond
We hebben het allemaal weleens gedaan: spieken tijdens een tentamen. Elke keer als je dacht dat de docent even niet oplette, keek je je klasgenoot aan en lieten jullie je antwoorden zien aan elkaar. Ook dit keer probeerde een student te spieken, al verliep dit net even anders dan verwacht…

Laatste nieuws

Zie ook