Oh-oh: kunstschaatser begaat nip slip tijdens Olympische Winterspelen

Oeps!

Lees ook

Celebrity's als Janet Jackson en Britney Spears gingen haar al voor, maar voor Gabriella Papadakis was de nip slip totaal iets nieuws. De olympisch schaatser zag haar grootste nachtmerrie werkelijkheid worden, toen haar tepel opeens door heel de wereld te zien was. "Ik voelde meteen dat er iets mis was."

Bidden

Doordat het fragiele pakje van Gabriella haar in de steek liet op het moment suprême, raakte de kunstschaatser en haar partner Guillaume Cizeron heel even van hun à propos. "Ik kon alleen maar bidden dat het meeviel. Ik hield mezelf voor dat ik geen keuze had en dat ik door moest. Dat deden we dan ook."

Podiumplek

Toch zat het de schaatser enorm dwars dat iedereen nu kon meegenieten van haar intieme lichaamsdeel. "Ik heb gebeden, wat kon ik nog meer doen?". Toch heeft de nip slip uiteindelijk niet te veel roet in het eten gegooid en werden Gabriella en haar partner alsnog tweede. Al was de teleurstelling duidelijk aanwezig.

Teleurgesteld

"Het was moeilijk om geconcentreerd te blijven na het probleem dat we hadden met onze kleding. Als je draait is het lastig om de jurk op de juiste plaats te houden als het los zit. Het is frustrerend om enkele punten te verliezen door een kostuumprobleem', aldus Guillaume.

Die denkt voortaan wel twee keer na over haar outfitkeuze…

Lees ook: Olympische Winterspelen 2018: de leukste feitjes op een rij

Bron: Weekend Beeld: ANP, iStock

Laatste nieuws

Zie ook