Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Justin Bieber en Selena Gomez op Jamaica voor bruiloft
Selena Gomez en Justin Bieber hebben elkaar weer helemaal gevonden. De zangeres is zelfs met Justin meegegaan naar Jamaica voor de bruiloft van zijn vader en zijn vriendin Chelsey. En aan de beelden te zien: she couldn't keep her hands to herself.
Een bron vertelt aan E! Online: "Justin haalde Selena op, waarna ze ’s ochtends in Montego Bay arriveerden. Ze brachten de dag door met Justins familie op een resort waar ze zich klaarmaakten voor de ceremonie." Op papparazzibeelden is te zien hoe de twee lovebirds niet van elkaar af kunnen blijven en keer op keer intiem worden gespot. Bekijk HIER alle foto's.

Trouble in paradise voor Liam Payne en Cheryl?
Cheryl heeft alle geruchten over een opkomende breuk tussen haar en Liam Payne de kop in gedrukt. De zangeres liet weten dat er niets aan de hand was. "Het gaat goed met ons", antwoordde ze op de vraag of hoe het met hen ging. Britse media meldden eerder deze week dat de relatie tussen Cheryl en Liam aan een zijden draadje hing.

De voormalig One Directioner zou al met advocaten hebben gesproken over wat een breuk tussen hem en de tien jaar oudere Cheryl voor gevolgen zou hebben. De twee zijn niet getrouwd maar hebben sinds maart vorig jaar wel samen een zoontje.

Date night 😏

Een bericht gedeeld door Cheryl (@cherylofficial) op

Carolien Karthaus-Spoor bang voor erfelijke ziekte
Carolien Karthaus-Spoor was in een uitzending van RTL Late Night gisteravond open over de angst voor de erfelijke ziekte die haar zus en vader hebben.

Haar familieleden leiden aan de ziekte van Huntington, een erfelijke ziekte waarbij zenuwcellen in de hersenen afsterven, vooral in de hersendelen die bewegingen en verstandelijke vaardigheden aansturen. Carolien was zelf 16 jaar toen de ziekte bij haar vader werd geconstateerd. "Je bent dan nog zo jong en moet nog zoveel in het leven ontdekken dat je daar niet te lang bij stil wil staan."

Voor haar leeft de angst dat ze drager is van het gen. "Als ik een glas liet vallen, dacht ik: 'O god, daar ga ik al.'" Toen de actrice zelf kinderen wilde liet ze zich testen en dat was een lang proces. 'Het is ook zo dat, als je voor het eerst naar de universiteit gaat om je te laten testen, je door een behoorlijk proces van gesprekken met psychologen en artsen gaat. Omdat ze je ook willen voorbereiden op het feit dat, als de uitslag positief is, dat je leven volledig op zijn kop zet.'

Bron: BuzzE, ANP, Beau Monde, TElegraaf, Beeld: Instagram, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook