Zien: Chantal Janzen showt babybuik

Wat een flinke toeter!

Lees ook

Chantal Janzen liet in oktober weten zwanger te zijn van haar tweede kind, wederom een zoontje. De 38-jarige maakte dat destijds bekend met een zoete foto op Instagram. "Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen…”, viel er te lezen. Hoewel Chantal inmiddels bijna is uitgerekend, hebben we nog geen glimp mogen opvangen van haar buik. Tot nu! Op Instagram deelt ze een foto waarop een flinke bump te zien is.

Paniekmomentje

Kort na haar zwangerschapsaankondiging vertelde Chantal dat ze wel even een klein paniekmomentje had, toen bleek dat ze in verwachting was. "God. Nu al. Want het kwam toch sneller dan we dachten. Toen dacht ik ook: het komt goed. Het is je kind en daar zet je alles voor opzij. Ik ben daar met James best een lange periode uit geweest. En eerlijk gezegd kan ik niet wachten totdat dat weer gebeurt. Daar moet je echt een goede tijd voor uittrekken."

Op de vraag of het een bewuste keuze was, zegt de presentatrice: "Ik ben er wel een tijd mee bezig geweest. Ik had een aantal jaar geleden onrustige cellen bij mijn baarmoederhals, die weggehaald moesten worden. Het was heel spannend wat daaruit zou komen qua uitslag. Toen was er wel een aantal jaar dat ik dacht, ik wil dat daar heel even niks gebeurt. Ik ben er lang mee bezig geweest om die schrik te boven te komen."

Meteen raak

Gelukkig bleek alles in orde en stond niets een zwangerschap meer in de weg. Meteen nadat ze stopte met de pil, was het raak. Veel sneller dan verwacht, laat ze weten. "Ja, dat was mentaal wel even zoiets van… oké, dan moet het dus zo zijn." Chantal en haar echtgenoot Marco hebben samen zoon James van acht jaar. Marco heeft ook nog drie kinderen uit een eerdere relatie: Esmée (27), Isaa (22) en Zion (18).

Lees ook:

Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook