Temptation-verleidster deelde het bed met deze Nederlandse dj

Temptation-verleidster Yana (23) weet ons telkens te verrassen met nieuwtjes over haar leven.

Temptation-verleidster Yana (23) weet ons telkens te verrassen met nieuwtjes over haar leven: van de ongevraagde dickpics tot hoe ze er vroeger uitzag en van haar exit uit Temptation tot de bekende Nederlandse dj waardoor ze door ontmaagd is… wait what?

Eerste keer

Het laatstgenoemde kwam ter sprake in een video op het YouTube-kanaal van Young Dreamers. De 23-jarige ligt in bed met voormalig B-Brave-lid Dioni en de twee kletsen wat af. Waaronder over haar sexleven. Over haar eerste keer vertelt ze dat ze op 17-jarige leeftijd is ontmaagd door een Nederlandse dj.

Romantisch

Romantisch was het allesbehalve, het moment vond plaats in een backstage-toilet op een festival. Ze liep naar de dj toe en zei: "Let's get over with it." En de rest mag je zelf invullen. Yana laat doorschemeren dat het best een bekende is in de scene, maar ze de naam niet wereldkundig gaat maken: "Jij weet wie jij bent. Ik was echt verliefd… Ik heb nog altijd een zwak voor hem."

Tony Junior?

Dioni probeert nog achter de identiteit van de dj te komen; hij gokt op een 28-jarige blonde dj met tatoeages. Yana bevestigt niks, maar de naam Tony Junior wordt veelvuldig genoemd. Zelf reageert de dj ook: hij ontkent dat het om hem gaat. Bekijk de video hierboven.

Laatste nieuws