Yes! Gratis shopadvies bij Topshop

Dat wordt shoppen!

Lees ook

Je kent het vast wel: je plan is om even flink te shoppen, maar je hebt werkelijk waar geen idee wat jou staat en wat leuk is om met elkaar te combineren. No worries! Bij Topshop krijg je dus gewoon gratis advies van een personal stylist.

Personal shopping

In de Kalverstraat in Amsterdam vind je de Topshop flagship store waar een speciale ruimte is gereserveerd voor het personal stylingsgedeelte. Stylist Sita Sunar helpt klanten niet alleen op afspraak, maar gaat zelf ook de winkel in om potentiële klanten te vinden. "Ik kijk dan of er mensen zijn die met grote hoeveelheden kleding door de winkel lopen, in allerlei kleuren en maten. Dan weet ik: die is zoekende. Of als ze wat speurend om zich heen kijken", vertelde ze eerder aan Metronieuws.

Speciaal voor jou

Wat houdt zo'n sessie eigenlijk in? Het lijkt heel simpel. Het enige wat de stylist nodig heeft, is informatie over de klant zelf. Wat draag je graag en wat juist helemaal niet? Wat vind je mooi bij anderen? Ben je op zoek naar iets specifiek of wil je gewoon je hele garderobe een upgrade geven? Zodra de stylist weet wat jouw wensen zijn, gaat ze op zoek naar de beste keuzes voor jou. Et voilà! Jouw garderobe is weer helemaal up to date en gemaakt voor jouw body.

Lees ook: De 9 trends van dit seizoen: go raffia

Een bericht gedeeld door Sita Sunar (@sitasunar) op

Bron: Topshop, Metronieuws, Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook