Moeder geeft anderhalve ton uit om op Barbie te lijken

Oh my...

Lees ook

De Engelse Kerry Miles is een van de meest spraakmakende moeders van dit moment. Tot nu toe gaf ze al bijna anderhalve ton (!) uit aan haar uiterlijk, omdat ze niets liever wil zijn dan een real-life Barbie. Ze zal er alles aan blijven doen om dé Barbie lookalike te zijn en te blijven.

Eindelijk tevreden

Nadat ze tien jaar lang operaties onderging, lijkt het erop dat Kerry eindelijk tevreden is met zichzelf. Jep, €147,000 lichter en ze voelt ze eindelijk een echte Barbie. Haar laatste operatie was een nosejob, dé operatie waar ze het gelukkigst mee is.

Volgen er meer?

In 2006 begon haar obsessie voor Barbie en besloot Kerry dat ze zelf een real-life Barbie wilde worden. Hoewel ze zich toen alleen nog maar kleedde als de bekende pop, begon ze tien jaar geleden aan haar transformatie tot echte Barbie. Een borstvergroting, tientallen fillers en een neuscorrectie hebben geleid tot dit resultaat. Toch gaf ze eerder in een interview wel aan dat ze er altijd alles aan zal blijven doen om op Barbie te lijken. Wie weet volgen er dus nog heel wat operaties… Bekijk de foto's HIER.

Lees: Zien: 'Human Barbie' zonder make-up

Bron: LADBible, Beeld: YouTube, iStock

Laatste nieuws

Zie ook