Sporten als een Hollywoodster doe je hier

Wauwie!

Lees ook

Je hebt een sportschool en je hebt een spórtschool. De gloednieuwe premium gym Saints & Stars opent binnenkort haar deuren in hartje Amsterdam en geloof ons: hier wil jij aan je Victoria's Secret body gaan werken.

High end

Een high end inrichting, een juicebar die er voor zorgt dat jouw shake aan het einde van de les klaarstaat en luxe kleedkamers waar Chanel deo op je ligt te wachten… Wil je dolgraag een lichaam als Doutzen Kroes of Adriana Lima, maar is jouw sportmotivatie soms nog wat ver te zoeken? Vanaf nu niet meer. Saints & Stars is een next level gym waar magische dingen gebeuren.

Interieurontwerper Eric Kuster is het creatieve brein achter de ultiem luxe uitstraling en alle materialen zijn custom-made voor Saints & Stars. Denk aan speciaal ontwikkelde geur, licht- en geluidsapparatuur. Lees: lichtshows die doen vermoeden dat je in een club staat te swingen en beats die je motivatie een enorme boost geven.

Holy work-out

Saints & Stars biedt naast personal training twee verschillende lessen aan: Holy Box & Holy Shred. De eerste is een boxing geïnspireerde HITT work-out waar gebruik wordt gemaakt van aqua punching bags. De tweede is een bootcamp geïnspireerde HITT workout met intervallen, met als resultaat een hoge calorieverbranding en effectieve spieropbouw.

Het team bestaat uit een aantal van de beste trainers van Nederland, waaronder jurylid van So You Think You Can Dance Roberto da Costa, die precies weten hoe ze jou keer op keer moeten pushen tot een betere versie van jezelf. Én die summer body.

De Grazia redactie testte al een lesje en er is geen woord aan gelogen; het is een unieke beleving. Meer info vind je hier.

@gallery(1023745)

Laatste nieuws

Zie ook