Onenightstand… Oude liefde

‘Toen ik na al die jaren zijn tong weer tussen mijn benen voelde, wist ik weer wat ik had gemist.’

Lees ook

Elke week in Grazia: een avontuur dat – om wat voor reden dan ook – slechts één nacht duurde. Deze week: Jantine (35).

Las Vegas

"Mijn vriend ging met een groepje vrienden naar Las Vegas om het vrijgezellenfeest van één van hen te vieren. Ik vond het een buitensporig duur grapje en was erg geïrriteerd toen de dag aangebroken was dat hij vertrok. Vastbesloten om dat weekend iets te doen waar Emiel ook niet blij van zou worden, stortte ik me op Facebook op zoek naar een plan. Dat plan diende zich al snel aan: ik zag dat mijn ex Serge even in het land was. Ik heb jarenlang een relatie met hem gehad, en hij brak mijn hart toen hij vertelde dat hij naar een derdewereldland wilde verhuizen om daar als arts te gaan werken. Ik had op dat moment net een nieuwe baan waar ik erg gelukkig van werd, en we moesten concluderen dat onze toekomstvisies te veel van elkaar verschilden om samen verder te gaan."

Als vanouds

"We hebben altijd contact gehouden en Emiel haat het dat Serge een speciaal plekje in mijn hart heeft. Ik nam contact op met Serge. Hij leek het leuk te vinden om van me te horen, en we spraken af de volgende dag te lunchen in het hotel waar hij verbleef. Het was niet de eerste keer dat ik Serge weer zag sinds onze breuk, maar het leek alsof hij elke keer knapper werd. Hij was gebruind door de zon en had steeds meer groeven in zijn gezicht die hem alleen maar aantrekkelijker maakten. We gaven elkaar een dikke knuffel en konden daarna niet stoppen met praten. Na de lunch verplaatsten we ons naar de bar voor een borrel, en vervolgens schoven we weer terug aan tafel voor het diner. Er was zo veel te bespreken. Ik vergat Emiel compleet. En óók mijn plan om hem een foto van Serge en mijzelf te sturen. Het werd tijd om naar huis te gaan en Serge en ik namen afscheid. Maar toen ik me omdraaide om weg te lopen, pakte hij mijn arm en trok me de lift in."

Orgasme

"We zoenden zoals we dat vroeger deden. Serge is de enige man ooit die me een orgasme heeft kunnen bezorgen met zijn tong, en dat is iets waar ik soms weleens aan denk als ik met Emiel in bed lig en hij enorm (en zonder resultaat) z’n best doet. Toen Serge op zijn hotelbed dan ook steeds verder over mijn lichaam afdaalde met zijn lippen, wist ik van opgewondenheid bijna niet meer wat ik met mezelf aan moest. Het was spannend en tegelijkertijd heel vertrouwd. Na al die jaren voelde ik zijn tong eindelijk weer tussen mijn benen en ik realiseerde me eens te meer wat ik al die jaren had gemist. Om niet direct klaar te komen positioneerde ik me zo dat ik hem tegelijkertijd in mijn mond kon nemen. Het gaf ons allebei wat afleiding, maar we hielden het niet lang vol: terwijl ik sterretjes zag van mijn eigen orgasme, voelde ik Serge over mijn borsten heen klaarkomen."

Shock

"Toen ik een half uur later het hotel uitliep, kwam er een berichtje van Emiel binnen. ‘Ben je met Serge?’ Ik schrok. Hoe wist hij dit? Een snelle scan door de rest van mijn meldingen leerde me dat Serge me had getagd in een Facebook-bericht. ‘Niet meer’, antwoordde ik. ‘Ik hoop dat je het net zo leuk hebt gehad als ik in Las Vegas’, stuurde Emiel, met een foto van zichzelf met zieke oogjes en een snotneus in een groot hotelbed. ‘Misschien nét ietsje leuker. Maar niet veel hoor’, stuurde ik terug. We hebben het er daarna niet meer over gehad, maar ik vermoed dat Emiel nu een nog grotere hekel aan Serge heeft. En dan weet hij niet eens wat er écht is gebeurd."

Laatste nieuws

Zie ook