Snapchat niet blij met boze tweets Kylie Jenner

De realityster bewijst maar weer hoeveel invloed ze heeft. Ai!

Lees ook

Snapchat en Kylie Jenner: ooit waren ze onlosmakelijk aan elkaar verbonden, maar sinds de nieuwe update bleef van de liefde maar weinig over. De realityster was allesbehalve blij met de nieuwe instellingen, waardoor ze een aantal 'boze' tweets de wereld instuurde. En dat had gigantische gevolgen voor het social media-kanaal…

Tweets

"Zijn er nog meer mensen die Snapchat nu niet meer gebruiken? Of ben ik de enige… Ugh, dit is echt balen", luidde één van de tweets van Kylie, die vervolgens voor veel ophef zorgde. De realityster zorgde er met haar tweets namelijk voor dat het bedrijf maar liefst 1,3 miljard dollar verloor.

'My first love'

Nadat de voormalige uber fan van het social media-kanaal de tweet de wereld in slingerde, daalde de aandelen van Snapchat binnen no time met 7,2 procent. En ook al sloot Kylie haar 'boze' tweets nog af met de woorden: "Ik hou nog steeds van je Snapchat, mijn eerste liefde", was het kwaad helaas al geschied. Ai!

Snapchat heeft overigens wel laten weten binnenkort wat veranderingen door te voeren, om zo de gebruikers, maar waarschijnlijk vooral Kylie Jenner, tevreden te stellen.

Lees ook: Kris Jenner vreest voor imperium KarJenners door nichtje

Bron: ELLE US Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook