Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Rose Bertram bevallen van een dochter

Beschuit met roze muisjes voor Rose Bertram en Gregory van der Wiel! Het model is gisteren bevallen van een dochter. Het management van het koppel heeft laten weten dat het meisje kerngezond is, dat iedereen het goed maakt en dat ze zelfs al thuis zijn. De naam en eerste foto laten nog even op zich wachten.

Victoria Beckham loopt beenbreuk op tijdens wintersport

Victoria Beckham heeft een kleine breuk in haar been opgelopen. Op Instagram laat de voormalig Spice Girl weten dat ze voorlopig even rust moet houden. "Bedankt voor al jullie lieve berichtjes. Het gaat om een klein stressfractuur, moet gewoon even rust nemen. Niet ideaal." Hoe ze aan de breuk komt, vertelt ze niet, maar mogelijk is ze gevallen tijdens haar skivakantie met haar gezin.

'Ewan McGregor en Mary Elizabeth Winstead na paar maanden uit elkaar'

Ewan McGregor en zijn vriendin Mary Elizabeth Winstead zouden volgens diverse media uit elkaar zijn. Winstead heeft een punt achter de relatie gezet, omdat ze niet langer voor 'homewrecker' uitgemaakt wil worden. Het is nog maar een paar maanden geleden dat McGregor na 22 jaar scheidde van zijn vrouw Eve Mavrakis. Hij was verliefd geworden op Winstead, zijn tegenspeelster uit de serie Fargo. Ook zij verliet haar man.

Laatste nieuws

Zie ook