Kate Middleton heeft een tattoo laten zetten

Cool!
Kate Middleton heeft een tattoo laten zetten

Voor iedereen die meteen opgeschrikt: rustig maar, het gaat om een henna tattoo. De hertogin van Cambridge was met haar man prins William op bezoek in The Old Fire Station, een culturele hub in Sunderland. Daar liet ze een henna-bloem op haar hand zetten, die een paar dagen zichtbaar zal blijven.

Willem-Alexander en Máxima Methode

Hoogtepunt van het bezoek was toch wel de meet & greet, waarbij William en Kate tegenwoordig de Willem-Alexander en Máxima Methode toepassen: ze splitsen zich op om er de vaart een beetje in te houden en toch zoveel mogelijk mensen te kunnen begroeten.

Outfit

Hertogin Kate - misschien moeten we haar toch eens Catherine gaan noemen - droeg een jas van Dolce & Gabbana en een jurk van Seraphine. En verdiende bonuspunten met het feit dat ze ruim zeven maanden zwanger nog soepel door de hurken kan gaan én overeind kan komen. Op hoge hakken. Respect.

Bron: Beau Monde, Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2bfcc7b44d5', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });