Herken jij Michella Kox nog zonder krullen?

Wie Michella Kox zegt, denkt meteen aan een lekker zonnebankgebruind kleurtje en weelderige bos donkere krullen (ja oké en ook haar hilarische oneliners en vlijmscherpe tong).

Lees ook

Wie Michella Kox zegt, denkt meteen aan een lekker zonnebankgebruind huidje en weelderige bos donkere krullen (ja oké en ook haar hilarische oneliners en vlijmscherpe tong). De Arnhemse heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze extensions laat zetten, maar dat wisten we natuurlijk al. In een aflevering van Echte Meisjes in de Jungle trok Amanda Balk tijdens een gevecht de extensions van Michella er namelijk uit. Remember? Ooit afgevraagd hoe het échte haar van onze Mies eruitziet? We zochten het voor je uit.

Transformatie

Michella is een realityster pur sang, die we zagen haar voorbijkomen in programma’s als Dames in de Dop, Echte Meisjes in de Jungle, Shopping Queens, Rijdende Vechter en binnenkort het programma Slechtste chauffeurs van Nederland VIPS.

Tijdens haar debuut in Dames in de Dop, waarin de deelneemster in zes weken tijd moesten transformeren in echte dames, wist ze er met de hoofdprijs vandoor te zijn. Michella kreeg een heuse make-under en haar krullen verdwenen als sneeuw voor de zon. Haar nieuwe look was zeker niet verkeerd, maar herken jij haar nog met het donkere korte bobje? Bekijk het fragment hierboven!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook