Sylvie's column: Paparazzi-proof

Gegarandeerd paparazzi-proof.
Sylvie's column: Paparazzi-proof

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

Noodzakelijk

Zonnebrillen maken al jaren deel uit van mijn signature look. Ik draag ze niet alleen in de zomer, maar ook hartje winter en zelfs als het regent. In het begin was het vooral een fashion item, een mooi accessoire om je outfit mee af te stylen. Maar toen ik na mijn scheiding 24/7 belaagd werd door paparazzi, werd het dragen van zonnebrillen een noodzakelijkheid. Voor mij was dat eigenlijk de enige manier om mezelf te beschermen.

Met al die ervaring als fervent zonnebrillendraagster heb ik mijn eigen collectie ontwik- keld voor Edel-Optics. De vijf brillen – Active, Passionate, Classy, Sensual en Selfmade – staan voor mijn verschillende kanten.

De online circulerende paparazzifoto’s van mij kwamen goed van pas om een beeld te krijgen van wat mijn voorkeuren zijn en wat me het mooist staat. Het is lastig om te zeggen welke zonnebril mijn favoriet is, maar als ik even geen zin heb in klikkende camera’s, zet ik die met spiegelende glazen op. Gegarandeerd paparazzi-proof.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c5acf8e95a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });