Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Rose Bertram deelt zoete foto met pasgeboren dochter

Het model zit op een roze wolk. Begin deze week werd bekend dat Rose Bertram en Gregory van der Wiel ouders zijn geworden van dochter Naleya. Vandaag plaatste ze de eerste mommy & daughter foto. Samen liggen ze lekker te slapen. Cute!

Zoveel geeft Roy Donders uit aan plastische chirurgie

De Brabantse diva houdt niet van natuurlijk, maar van nep en van plastic, zoals hij zelf zegt. En dus brengt hij zo nu en dan een bezoekje aan de plastisch chirurg. Zo ging hij voor een wenkbrauw facelift, ooglidcorrectie en laat hij zijn mond vol kronen zetten. Volgens een financieel journalist geeft hij zo'n 20.000 euro uit aan zijn ingrepen, schrijft Telegraaf.

Temptations Zwanetta wil schaamlippen verkleinen

Op tv lijkt de prachtige verleidster zelfverzekerd, maar als het op haar lichaam aankomt is dat niet altijd het geval. Zwanetta is op bezoek geweest bij plastisch chirurg van de BN'ers Diana Gabriels voor een schaamlipcorrectie. "Ik zit er al heel lang mee dat ik een binnenste schaamlipcorrectie wil. Ze zijn te groot en daar heb ik heel erg last van", vertelt ze. "Ik loop daar eigenlijk al sinds de middelbare school mee. En de huisarts zegt alleen maar vaseline opsmeren."