Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

RTL reageert op verdrinkings-geruchten over Temptations Yana

Verleidster Yana zou vroegtijdig van het eiland gestuurd zijn nadat ze een mede-verleidster bijna verdronken zou hebben. RTL heeft laten weten dat daar niets van waar is. "We hebben het gecheckt bij de producent en het aangehaalde incident heeft niet plaatsgevonden", aldus de omroep. Wel waren er spanningen tussen de verleidsters. "Dat is ook heel gewoon als je met elkaar een tijd op een eiland zit."

Emotioneel moment voor Tess Milne

De actrice is na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk en dat valt haar zwaar. Ze is meteen op reis zonder haar zoontje. "Als je voor het eerst weer onderweg bent naar een zakelijke afspraak na een paar maanden verlof. Of ik gejankt heb? Hell yes!", schrijft Tess.

Michael van der Plas gaat verhuizen

Michael woont met zijn nieuwe vriendin Naomi in Spanje en nu zijn ook zijn twee kinderen daarheen verhuisd. Tijden voor een nieuw huis dus! "Nieuw huisje wezen kijken vandaag, we gaan verhuizen!", schrijft hij op Instagram bij foto's van een woning. Mét zwembad.