Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend?

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 maart.

Koop je tickets voor Open Air

Jaaa, het is weer bijna tijd voor één van de leukste festivals van Nederland: Amsterdam Open Air. De line up voor de achtste editie, op zaterdag 2 en zondag 3 juni, is bekend. Op maar liefst negen stages in het Amsterdamse Gaasperpark vind je een internationale mix van van sterren en muziek. Van Maya Jane Coles tot Boys Noize, van Sigma tot Dave Clarke, en van Ronnie Flex & Deuxperience tot Hot Since 82. Moet je bij zijn dus!

Waar: www.amsterdamopenair.nl

Wanneer: tot ze uitverkocht zijn, dus wees er snel bij!

Expositie van Ted Noten

Met de overzichtstentoonstelling 'TED' laat het museum de veelzijdigheid van de eigenzinnige kunstenaar Ted Noten zien. Tassen, sieraden, 3D-geprinte objecten, maar ook installaties, projecties en fotografie. De bezoeker begint in een wachtkamer en eindigt in een recovery room om telkens een ander aspect van de kunstenaar te laten zien. Daarbij wordt ook nieuw werk tentoongesteld.

Waar: Museum aan het Vrijthof in Maastricht

Wanneer: 1 maart t/m 19 augustus 2018

Lichtspektakel in Arnhemse zoo

Het Arnhemse dierenpark organiseert dit fantasierijke kleurenfestival. De route loopt langs honderden lichtfiguren door de geheel overdekte, weersonafhankelijke Bush en Ocean en door een deel van het dierenpark in de openlucht. Burgers’ Light staat vooral in het teken van bewondering voor en verwondering over fantasierijke lichtfiguren. De meeste diersoorten zijn ’s avonds namelijk niet zichtbaar. Meer info vind je hier.

Waar: Koninklijke Burgers' Zoo

Wanneer: t/m zondag 4 maart 2018 dagelijks tot 21.00 uur

Beeld Open Air: Joni Israeli