Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Viral: Deense prins is tegenwoordig veelgevraagd model

En wanneer je hem ziet, snap je gelijk waarom!

Viral: Deense prins is tegenwoordig veelgevraagd model

Terwijl in ons land vooral de koningin en de prinsesjes de show stelen, is prins Nikolai van Denemarken het gesprek van de dag als het gaat om de juiste looks. De royalty is nog maar achttien jaar oud, maar weet nu al flink wat vrouwenharten doen smelten. En dat levert inmiddels ook aardig wat modellenklussen op.

Model

Nikolai verscheen tijdens Londen Fashion Week op de catwalk van Burberry, waar uiteraard alle ogen op de knappe prins gericht waren. De 18-jarige lijkt met zijn knappe koppie een carrière in de modewereld in de pocket te hebben en dat is voor zijn verdiensten geen slecht nieuws. Nikolai krijgt namelijk geen toelages van het Deense koningshuis en zal dus ook voor zijn eigen inkomen moeten zorgen.

Plan B

Toch heeft de prins een plan B voor als zijn carrière mislukt. Nikolai is naar verluidt namelijk van plan om te gaan studeren, zodra hij klaar is met het laatste jaar op de kostschool Herlufholm in Kopenhagen. Al zal hij wanneer hij krap bij kas zit waarschijnlijk altijd nog bij koningin Margrethe aan kunnen kloppen.

Lees ook: Dít is de meest begeerde vrijgezelle royal

Bron: Beau Monde Beeld: ANP