Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze vrouw had 1 jaar lang, elke dag sex en dit is wat er gebeurde

Wauw! Deze zag je niet aankomen.

Deze vrouw had 1 jaar lang, elke dag sex en dit is wat er gebeurde

Waarom beperken tot één vaste, populaire dag als je élke dag sex kunt hebben? Veel vrouwen zouden er niet aan moeten denken. Toch ging blogger Brittany Gibbons de uitdaging aan en ze heeft een nogal bijzondere reden.

Moeite

“Ik hield de lichten eerst altijd uit tijdens de sex, verborg mijn buik en borsten in een hemdje, en ik wachtte totdat mijn man de slaapkamer verliet voordat ik uit de douche kwam om me aan te kleden.” Gibbons zag de dagelijkse vrijpartij als de mogelijkheid om met haar lichaam om te leren gaan. In het begin heeft ze er zeker wel moeite mee gehad. “Het idee dat ik als moeder van drie kinderen elke keer voor het slapengaan seks moest hebben, maakte me vermoeiend.” Momenten om in bed te liggen zonder aangeraakt te worden, kon Gibbons zich niet meer voorstellen. Maar naarmate de tijd verstreek, keek ze uit naar de sex en begon ze haar lichaam steeds meer te accepteren. Na zes maanden durfde de blogger volledig uit de kleren te gaan. “Voor de eerste keer was ik niet bezig mijn buik te verbergen.” Ook werd de band met haar man steeds beter. “We geven elkaar nu een lange kus voordat we naar werk gaan. Onze relatie is sterker en onze intimiteit is gegroeid.”

A year after…

Hoe het er na een jaar aan toe ging? Gibbons durft in haar ondergoed door het huis te lopen. De sekssessies zijn verruild voor een evenwichtige hoeveelheid sex die goed is voor hun relatie. Ook al duurde het een heel jaar, Gibbons heeft geleerd om van haar lichaam te houden.

Lees ook: Dit vinden vrouwen het minst fijne standje

Bron: metro.co.uk, Beeld: iStock