Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Mezdi doet schokkende uitspraken over 'zijn' Danielle

Er moest hem duidelijk iets van het hart...

Temptations Mezdi doet schokkende uitspraken over 'zijn' Danielle

Naast de ietwat zoetsappige Tim, het gerollebol van Megan en de krokodillentranen van Fabrizio, is ook Mezdi dit jaar een opvallend type in Temptation Island. De kandidaat vertrok samen met zijn Danielle naar het eiland om er uiteindelijk sterker uit te komen. Maar dat dit laatste niet bepaald gelukt lijkt te zijn, blijkt wel uit de opmerkelijke uitspraken die Mezdi deze week deed...

Goedele On Top

Waar we in ons land over de spraakmakende afleveringen napraten bij Temptation Talk, neemt er bij onze zuiderburen elke week een kandidaat plaats op de bank bij Goedele Liekens. Dit keer was het de beurt aan womanizer Mezdi, die duidelijk het één en ander te vertellen had.

Intimiteit

Want waar heel Nederland en België hem afschildert als een sneaky persoon, is hij zelf juist van mening dat de fout bij zijn partner Daniëlle ligt. "Je zou denken dat Daniëlle zich niet misdraagt of braaf is omdat zij niet aan andere jongens zit. Maar als je iemand een tattoo laat zetten, of met iemand een persoonlijk gesprek hebt dan deel je je karakter met iemand. Dat is intiem, alleen is het niet lichamelijk."

De lakens delen

Mezdi vindt dan ook dat niet hij, maar juist zij de fout in is gegaan. "Als je iemand je vertrouwen geeft, je emoties en gedachten met iemand deelt die je net een paar uur of dagen kent dan ben je verkeerd bezig vind ik. Dan heb ik liever dat je met hem het bed in duikt."

Hmmm, wij zijn opeens héél benieuwd hoe dit afloopt...

Lees ook: 'Temptations Yana probeerde andere verleidster te verdrinken'

Bron: RTL Beeld: Temptation Island