Heftig: Deze vrouw werkte zich enorm in de schulden voor Instagram

Haar extravagante levensstijl liep de spuigaten uit. "Ik leefde volledig boven mijn stand. Mijn leven was een grote leugen.”

Lees ook

Ze posten de meest sprookjesachtige foto's, hebben de duurste designertassen om hun arm hangen en begeven zich over het algemeen op de mooiste plekjes ter wereld. Toch gaat het leven van een Instagrammer niet altijd over rozen. De 26-jarige Lissette Calveiro werkte zich met haar nieuwe levensstijl namelijk enorm in de schulden…

Luxe levensstijl

Met haar stageplek in New York ging er een wereld voor haar open. Al snel struinde Lissette de hipste brunch- en eettentjes af en ging ze naar de vetste feesten met haar nieuwe fashionable modevriendinnen. Uiteraard mocht een garderobe à la Carrie Bradshaw uit Sex and the City niet ontbreken en dus werd er voor elke foto op social media een nieuwe outfit gekocht. Iets waardoor de kosten binnen no time hoog opliepen.

Schulden

Maar ook eenmaal terug in haar hometown Miami ging haar fantasieleventje gewoon door en vloog ze minimaal één keer per maand naar een Instagramable bestemming om vervolgens de mooiste foto's te maken. "Ik leefde volledig boven mijn stand. Mijn leven was een leugen.” En dat haar leven een grote puinhoop was, bleek wel toen ze maar liefst voor 10.000 dollar aan schulden had gemaakt.

Back to reality

Inmiddels heeft Lissette een goede pr-job in New York en heeft ze haar extravagante levensstijl drastisch teruggeschroefd. Haar dure designeroutfits heeft ze dan ook verruild voor een abonnement waarmee ze kleren kan huren en ook van haar dure vakanties is maar weinig over. Toch werkt de 26-jarige nog steeds hard aan haar zogenaamde Instagram Game en is ze ondertussen druk bezig om haar enorme schuld af te betalen. Al heeft ze nog een hele lange weg te gaan…

Lees ook: Zien: 52-jarige vrouw ontpopt zich tot fashion icon op Instagram

Bron: HLN.be Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook