Megan iets té loslippig over relatiestatus na Temptation Island

Wait, what? Dit méén je niet!

Lees ook

Kevin en Megan kwamen naar Temptation Island om hun relatie nog een boost te geven, maar van enige liefde lijkt na afgelopen donderdag geen sprake meer. Kevin kreeg tijdens het kampvuur te zien hoe Megan hem een koekje van eigen deeg gaf, waardoor hij vervolgens besloot dat de relatie over en uit was en hij een single man was. Maar wat blijkt nou? Kevin en Megan waren ook ná Thailand gewoon nog een setje.

Loslippig

Megan lijkt qua social media-training nogal tekort te zijn gekomen, want de 18-jarige heeft inmiddels aardig vaak haar mond voorbij gepraat. Waar zowel de koppels als verleid(st)ers hun lippen stijf op elkaar moeten houden wat betreft de uitkomst van het programma, lijkt het alsof deze memo volledig aan Megan voorbij is gegaan.

Relatie

In een interview met het Belgische radiopogramma Sex & Jamz is de Vlaamse beauty dan ook aardig loslippig. Volgens een medewerker zouden de twee zich na het programma hebben verzoend en waren ze al snel weer een stelletje. "Maar ze vertelde er ook meteen bij dat het niet veel voorstelde."

Beloftes

Het zou naar verluidt Megan zijn die al snel de handdoek in de ring gooide. “Kevin stond voor haar deur en deed super lief. Hij maakte allerlei beloftes, mooie utopie, maar Megan had snel door dat zijn bedoelingen helemaal niet oprecht waren en hield het voor gezien.”

We zijn benieuwd of dat de 18-jarige de komende tijd nog meer bloot geeft!

Lees ook: Temptations Mezdi doet schokkende uitspraken over 'zijn' Danielle

Bron: RTL Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook