Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dubbelleven: Money Slave

Uit nieuwsgierigheid belandde ze terecht in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven.

Dubbelleven: Money Slave

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam en laat ze mannen klaarkomen voor geld.

Money Slave

"Hij zag er uit als een heel gewoon type: eind dertig, verzorgd en met een ondeugende glimlach. In het begin van onze webcamsessie hadden we vooral een leuk en luchtig gesprek. Tot hij vroeg: “Kom je hier ook wel eens mannen tegen met rare trekjes?” “Zeker”, antwoordde ik. De man met de ondeugende glimlach was ook best... raar, biechtte hij op. Vrouwen konden hem gek maken en daardoor deed hij dingen die hij eigenlijk niet wilde doen. In eerste instantie wilde hij me niet over zijn 'zwakke plek' vertellen, maar uiteindelijk deed hij het toch. Hij was een tijdje geleden verslaafd geraakt aan een andere webcamdame. Hij was haar 'money slave', zoals hij het noemde. Hij gaf haar geld voor schoenen, tassen en lingerie. Hij vond het vreselijk en geweldig tegelijk. Hij dacht nog vaak aan haar en ik deed hem aan haar denken. Ja, dit is weer een rare, dacht ik bij mezelf. 
Nu vind ik het niet erg om mannen geld afhandig te maken via de officiële kanalen van de webcamsite, maar dit vond ik wel ver gaan."

Gemixte signalen

"De money slave gaf een beetje gemixte signalen. Aan de ene kant moest ik beloven dat ik niks deed met de informatie die hij me had gegeven over zijn zwakke plekken waardoor hij zijn geld blijkbaar wilde rondstrooien. Maar aan de andere kant wilde hij dat juist wel. Ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest. Uiteindelijk vertelde hij me dat hij gek zou worden als ik aan mijn lippen zou likken, mijn billen zou laten zien en mijn voetzolen zou showen. Nu kon ik best een nieuw paar high heels gebruiken en inmiddels smeekte hij me om zijn zwaktes te benutten. Dus likte ik aan mijn lippen, liet mijn billen zien en balanceerde uiteindelijk op een been en duwde mijn voetzool bijna in het scherm. Ik voelde me vrij idioot, maar het werkte wel. “Ik word licht in mijn hoofd!” riep hij uit. Dat was blijkbaar een goed teken."

Dolle heen

"'Ik geef me over! Wat is je rekeningnummer? Of heb je Paypal?' Hij leek door het dolle heen. Even was ik met stomheid geslagen en een paar tellen dacht ik aan de voordelen die een money slave me zouden opleveren. Op welke website had ik nou ook alweer zitten dagdromen bij die veel te dure, leren merktas... Maar al snel kwam ik bij zinnen. Natuurlijk kon ik hem mijn bankgegevens niet geven, dan wist hij wat mijn echte naam was. En Paypal heb ik sowieso niet. Daarbij, hoe zou ik me voelen als die veel te dure schoenen of tas, betaald door een gekkie, binnen zouden komen? Ik zou ze waarschijnlijk nooit dragen. Dus besloot ik het hierbij te laten. Sommige mannen willen gewoon te graag misbruikt worden, maar daar moeten ze dan maar iemand anders voor vinden."