Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is Temptations Kevin met deze verleidster aan het daten?

Hmmm... verdacht!

Is Temptations Kevin met deze verleidster aan het daten?

Is het een Temptation Island-verleidster gelukt om de heartbroken Kevin voor zich te winnen? Als we social media moeten geloven, lijkt het daar wel op...

Payback time

Kevin en Megan gingen het verleidingsavontuur aan om hun relatie een boost te geven, nadat Kevin meerdere malen vreemdging. Maar van enige liefde lijkt na afgelopen aflevering geen sprake meer. Kevin kreeg tijdens het kampvuur te zien hoe Megan hem een koekje van eigen deeg gaf, waarna hij besloot dat hij een single man was.

Love game

Hoewel we niet weten of Kevin zich in de komende afleveringen ook flink gaat misdragen, lijkt het erop dat het één verleidsters is gelukt om hem te strikken.

Op Instagram Stories plaatste Kevin een foto waarop hij een vrouwelijke hand vasthoudt. Opvallende: de rode nagels. "Love game strong", schreef hij erbij. Op andere beelden is te zien dat hij met een groep Temptation Island-deelnemers de hort op was. Als je goed kijkt, is al snel te zien van wie de rode nagels zijn: verleidster Chloë.

Relatiestatus

Inmiddels heeft Kevin de foto van Instagram verwijderd, maar voor fans is het al duidelijk: Kevin en Chloë zijn een setje.

Onlangs was Megan in een interview iets té loslippig over haar relatiestatus na Temptation Island. Kevin en Megan waren ook na Thailand namelijk gewoon nog een setje. Alles weten? Klik hier.

Lees ook: Temptations Megan laat lippen opvullen

Bron: RTL Boulevard, Beeld: Temptation Island