Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Joshua aan de leugendetector geslingerd

Temptation Island-verleider Joshua werd aan de leugendetector gelegd in het Concentrate-programma Zie Ze Liegen.

Temptations Joshua aan de leugendetector geslingerd

Temptation Island-verleider Joshua werd aan de leugendetector gelegd in het Concentrate-programma Zie Ze Liegen. De 21-jarige motorcrosser uit België werd het hemd van het lijf gevraagd over zijn Temptation-avontuur en, hoe kan het ook anders, zijn kortstondige fling met Megan.

Onzeker

De verleider laat weten behoorlijk onzeker te zijn, maar wist desondanks het hart van Megan te veroveren. De twee hebben ook het bed met elkaar gedeeld. Al gauw ging het gerucht dat hij enorme spijt gehad zou hebben met zijn avontuurtje met de 18-jarige.

“Als ik het nu opnieuw zou kunnen doen, zou ik het nooit gedaan hebben.” Hij geeft aan haar misschien alleen gezoend te hebben, maar “sex voor de camera, dat doe ik nooit meer. Ik zag mijn eigen hoofd op tv en de gedachte dat iedereen dat zag… En mijn kont.” Ook vertelt hij dat Megan erg te spreken was over zijn bedprestaties. “Ze zei dat ze nog nooit zoiets had meegemaakt.”

Geen respect

Joshua laat ook weten geen respect te hebben voor Megans vriend Kevin, maar toen ze met z’n allen op dezelfde vlucht terug zaten naar België, en hij oog in oog kwam te staan met hem, heeft hij hem wel de hand geschud. “Ik heb hem gewoon een hand gegeven en hij heeft mij een hand gegeven. Hij heeft mij gezegd: ‘Ja jij hebt gewoon je ding gedaan.’”, dus ja meer was het niet. Ik heb geen respect voor hem, helemaal niet. Als jij je meisje zo behandeld, dan geef ik gewoon nul respect.”

Andere verleidster

Toen zijn kortstondige flink met Megan voorbij was, kon hij het ook heel goed vinden met Fabrizio’s oogappeltje Danielle én heeft hij tijdens de laatste dagen ook aangepapt met een ander verleidster waar hij de naam niet van wil noemen.

Lees ook:

Bron: Concentrate, Beeld: YouTube, VIJF