Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen: 'Hij werd steeds obsessiever tegenover mij'

"Ik ben depressief geweest"

Sylvia Geersen: 'Hij werd steeds obsessiever tegenover mij'

Sylvia Geersen heeft haar leven weer helemaal op de rit. Er moet nog één ding gebeuren: de officiële ontbinding van haar huwelijk. Maar haar Mexicaanse ex Rogelio Castro Martinez ligt dwars.

Leugens

"Hij wil niet van me scheiden, dus hij verleent geen medewerking", vertelt ze. "Volgens hem rust er een vloek op me, omdat een vrouw van God altijd bij haar man blijft. Maar ik was doodongelukkig. Hij bleek heel anders te zijn dan hij zich had voorgedaan."

Hij had toen ze trouwden, in tegenstelling tot wat hij beweerde, geen eigen huis, maar woonde nog bij zijn ouders. "Ik moest op een matrasje op de grond slapen. Maar ik was nog steeds verliefd en heb hem zijn leugens vergeven."

Verdriet

"Hij werd steeds obsessiever tegenover mij. Ik werd elke zondag gedwongen mee te gaan naar de kerk en ik mocht alleen maar lange jurken dragen. Op het moment dat ik bij hem weg wilde gaan, bleek ik in verwachting te zijn. Niet veel later kwamen ze er in het ziekenhuis achter dat het hartje gestopt was met kloppen. Zo verdrietig. Al snel raakte ik weer zwanger, deze keer van een tweeling. Ook dat eindigde in 2017 in een miskraam", vertelt Sylvia.

"Ik ben depressief geweest door de miskramen die ik heb gehad. Een jaar lang heb ik op bed gelegen. Maar sinds een paar maanden heb ik mijn leven weer helemaal op de rit."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

Lees ook: Sylvia Geersen woedend op EO