Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Fajah Lourens deelt zwangerschapsfoto

Fajah heeft een kiekje uit de oude doos gedeeld van toen ze zwanger was en een flinke buik had. "Tien jaar geleden toen ik zwanger was, kwam ik 25 kilo aan. Shai woog 4,3 kilo toen hij geboren werd", schrijft ze erbij. "Het is bijna tijd voor mijn derde killerbody boek: BACK IN SHAPE, een boek over je killerbody terugkrijgen na een zwangerschap."

Ronnie Flex is afgekickt

Begin dit jaar liet Ronnie Flex zich opnemen in een afkickkliniek vanwege zijn wietverslaving. Met succes, want hij is gestopt. "Ik heb al 2,5 maand geen wiet gerookt. Ik neig er niet meer naar en voel er niks meer voor."

Rico Verhoeven kreeg taakstraf als puber

Ondanks dat kickbokskampioen Rico Verhoeven oogt als de ideale huisvader, is hij als puber niet altijd even braaf geweest. Hij vertelt dat hij weleens een taakstraf heeft gehad. "Ja hoor. Toen was ik nog wel echt jong, 12 of 13 jaar. Een paar jongens hadden ruzie en allemaal mensen wilden zich daarmee gaan bemoeien. Ik hield ze tegen, zo van: laat ze nou, blijf erbuiten. Vervolgens kreeg ik zelf een trap en uit een soort reflex trapte ik toen terug. Dat leverde me een taakstraf op: 32 uur afwassen en eten maken in een bejaardentehuis."