Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Saar Koningsberger bevallen van dochter

Hoerá! Saar Koningsberger is bevallen van een dochter. “Het was een heel avontuur om op de wereld te komen maar daar is ze dan eindelijk. Op 5 maart is onze prachtige dochter Scottie Jones geboren. Voorlopig moeten we nog wel even in het ziekenhuis blijven, maar het lijkt erop alsof het allemaal goed gaat komen! Wat ben ik ongelofelijk verliefd en wat is dit onbeschrijfelijk...”

Wil je zien: hertogin Kate als tiener in een toneelstuk

Meghan Markle, eat your heart out. In een toneelstuk, dat in 1995 werd opgevoerd op St. Andrew’s Preparatory School in Buckhold, is een jonge Kate Middleton te zien. Haar karakter komt in aanraking met een 'waarzegger', die een wel heel leuke voorspelling voor haar heeft: "Binnenkort ontmoet je een knappe man, een rijke heer." In de volgende scène verschijnt Kate met haar aanbidder, die op één knie zakt met de woorden: "Zeg alleen ‘ja’ tegen me." Kate antwoordt: "Ja, ja, lieve William!"Toegegeven, ze moest nog zestien jaar wachten, maar het is toch heel grappig dat haar vrij bijzondere leven al werd voorspeld in een toneelstuk.

Samantha ‘Barbie’ de Jong doet geen aangifte tegen lekken sextape

Haar manager laat weten dat het doen van aangifte momenteel een te grote emotionele impact heeft op de realityster. Ze sluit niet uit over een paar weken alsnog naar de politie te stappen om melding te maken van het incident. “Maar de schade is nu al geleden en we hebben de laatste week niets meer van de afperser gehoord.” De pikante video werd twee weken geleden gelekt op internet en whatsapp-groepen. De persoon die hier verantwoordelijk voor is, had contact met Barbie gezocht en eiste een 'flink geldbedrag' om de opname niet naar buiten te brengen. Toen ze hier geen gehoor aan gaf, publiceerde hij het erotische materiaal. Over wie de dader is, doet zij geen uitspraken.

Jaja moest weer een foto 📷

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong 》Barbie《 (@samantha.de.jong) op

Bron: Beau Monde, ANP, Beeld: Instagram, YouTube, ANP