Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 7 t/m13 maart 2018? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Ga ervoor, deze week. Op het werk of in de liefde. Mensen weten je te vinden, dus je hoeft alleen maar ‘ja’ te zeggen. Je intuïtie werkt feilloos: je voelt de bedoelingen van mensen perfect aan. Speciale projecten vragen om langetermijndoelen.

STIER 21 april – 21 mei
Je denkt voortdurend aan iemand, met het gevaar dat je diegene op een voetstuk plaatst. Je weet wat er dan kan gebeuren. Er staan verrassingen op de planning, maar die hebben niet altijd prettige gevolgen. Stel grote beslissingen uit tot alles stabieler is.

TWEELINGEN 22 mei – 21juni
Sporten helpt tegen de irritaties die er zijn en het kalmeert je. Het teken Tweelingen is gelinkt aan handen, dus kneed ook regelmatig een stress- balletje of ga voor een handmassage. Je scoort punten bij iemand omdat je zo proactief bezig bent.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Een studiereis of informatief tripje trekt je aandacht. Je woorden (uit je mond of op papier) komen op dit moment goed aan. Maak er gebruik van op je werk en in de liefde. Leg je mobiel weg en schrijf een ouderwetse liefdesbrief, desnoods aan jezelf.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Iets wat je lief is, staat op het spel. Vooral financiën en werk hebben je aandacht nodig. Check je inkomsten en uitgaven grondig en kijk waar het goedkoper kan of hoe je meer kunt verdienen. Houd je masterplan geheim: een vriendin is loslippig.

MAAGD 24 augustus – 22 september
Deze interessante week brengt je veel. Je vindt jezelf opnieuw uit. Fiks, vernieuw en evalueer alles wat met relaties te maken heeft. Is er oud zeer? Vergeef en vergeet. Ook op je werk ben je druk bezig. Wees niet te bazig tegen tegen je baas.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Ergens over praten is prima, maar blijf nergens in hangen. Je gaat volop organiseren en vooral tijd met je lief is nu erg waardevol, dus zorg voor qualitytime. Jullie zijn veranderd. Leer elkaar dus opnieuw kennen tijdens een stedentrip.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Single Schorpioenen hebben veel bewonderaars. Nerdy types zijn favoriet, maar het is de vraag of ze je fysiek kunnen boeien. De manier waarop je aan je geld komt verandert en dat is positief. Houd je ogen open voor bijbaantjes – oftewel: extra geld.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Partners – op het werk, in de liefde – zijn arrogant en dat botst met jouw onafhankelijke karakter. Geduld is nu een schone zaak. Ga ervan uit dat de bui overwaait en je krijgt geen ruzie. Gezelschap en wijze woorden van vrienden doen je nu goed.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Zijn er mensen die je verwarrende of te veel informatie geven? Vraag net zo lang om uitleg tot je snapt wat ze willen. Te veel woorden verwarren alleen maar. Een oude kennis duikt plotseling op. Leuk, maar wees realistisch: waarom was diegene exit?

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Je partner of een vriend leunt zwaar op je. Daardoor is er weinig aandacht voor jou. Wees eerlijk en maak tijd om je dagelijks een uur te verliezen in wat je blij maakt en energie geeft. Dat laatste heb je nodig voor een grotere verandering die eraan komt.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Je bent extreem populair en straalt van alle kanten. Je charmes komen nu goed van pas. Neem alleen niet te veel projecten op je: van haastig werk word je nerveus. Kom voor jezelf op; je bent niemand uitleg verschuldigd over hoe jij je vrije tijd besteedt.

Laatste nieuws

Zie ook