Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kadardashian laat draagmoeder voor het eerst zien

Heel Amerika zat zondagavond voor de buis gekluisterd voor de uitreiking van de Academy Awards. Toch wisten de Kardashians alle aandacht weer op hun te vestigen.

Kim Kadardashian laat draagmoeder voor het eerst zien

Heel Amerika zat zondagavond voor de buis gekluisterd voor de uitreiking van de Academy Awards. Toch wisten de Kardashians alle aandacht weer op hun te vestigen. In de aflevering van Keeping Up With The Kardashians vingen we namelijk voor het eerst een glimp op van Kim Kardashians draagmoeder en onthulde Khloé het geslacht van haar baby.

Draagmoeder

Kim liet eerder weten zo blij te zijn met de hulp van haar draagmoeder om haar kinderwens te verwezenlijken. Na twee zwangerschappen kampt Kim met placenta accreta, waarbij de placenta dieper en vaster aan de baarmoeder vastzit dan gewoonlijk. "Een draagmoeder was altijd een optie voor me, maar dat lijkt nu realiteit te zijn geworden", vertelde Kim destijds. Nu doet ze uit de doeken wie haar dochter Chicago negen maanden heeft gedragen. De draagmoeder luistert naar de naam Lorena, maar om de privacy van de vrouw te garanderen kwam haar gezicht niet in beeld.

Emotioneel

“Het is zeker niet zo gemakkelijk als ik dacht, het was heel emotioneel. Maar het is het waard. Ik ben over het algemeen heel trots dat ik dit kan doen. Alle vrouwen die problemen hebben om zwanger te worden kunnen zoveel vertrouwen in mensen zoals ik leggen. Het is fantastisch”, aldus Lorena. “Onze draagmoeder is zo’n mooi mens. Mijn familie houdt van haar. Dit is zo fantastisch”, zegt Kim.

Lees ook:

Bron: E! News, Beeld: Getty