Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

YouTube-ster met grote borsten test populaire plakbh

Het ging niet helemaal zoals het hoorde...

YouTube-ster met grote borsten test populaire plakbh

De plakbh ging al eerder al het internet over toen verschillende bloggers 'em hadden getest: de Sneaky Vaunt. Een bh met een koortje aan het middenstuk, waarmee je een decolleté creëert. YouTube-ster Antonella Brollini wilde deze bh ook weleens proberen, al heeft ze wel cup dubbel J. In een filmpje deelt ze haar ervaringen...

Geen succes

De Britse Antonella heeft van zichzelf een soort proefkonijn gemaakt en verdient hier haar geld mee. Zo testte de vrouw dit keer de populaire plakbh en tja, het viel net zo hard tegen als dat je van tevoren al had gedacht. Antonella cup JJ, vertelt ze in haar video. Of zo'n plakbh past en goed blijft zitten is dan natuurlijk al de vraag.

"Het enige wat dit ding doet, is mijn tepels bedekken", vertelt ze in haar video. "Laten we eerlijk zijn, dames: als je cup JJ hebt, heb je een verdomde stelling nodig om de boel te ondersteunen. Nadat je de beha uitgedaan hebt, moet je je borsten meteen opvangen. Anders riskeer je de rest van je leven naar de grond te moeten kijken omdat ze zo zwaar zijn."

Benieuwd naar het filmpje? Je ziet 'em hieronder.

Lees ook: Deze zomer-bh gaat viral om haar perfecte oplossing

Bron: Daily Mail, Beeld: iStock