Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Toeristen komen niet door paspoortcontrole na plastische chirurgie

Woops!

Toeristen komen niet door paspoortcontrole na plastische chirurgie

Waar de meeste mensen op vakantie gaan voor een heerlijk weekje zon, besteden deze Chinese vrouwen hun vrije dagen liever op een heel andere manier. Drie vrouwen vertrokken naar Zuid-Korea om een aantal cosmetische ingrepen te laten uitvoeren. Maar, dat leverde wat problemen op bij de paspoortcontrole...

Opgezwollen gezichten

De operatie verliep soepel, maar het trio had misschien iets meer rekening moeten houden met het herstelproces van hun ingreep. Met opgezwollen gezichten probeerden de vrouwen de paspoortcontrole door te komen. Dat liep niet helemaal zoals gepland. De foto’s op hun paspoort waren namelijk niet meer te vergelijken met hoe de vrouwen er voorheen uitzagen.

Cosmetische ingrepen

Zuid-Korea ontwikkelt zich razendsnel op het gebied van plastische chirurgie. Volgens Chinese en Britse media worden daar meer cosmetische ingrepen gedaan per inwoner dan in andere landen. De Chinese buren maken namelijk graag gebruik van de kwaliteit van de Zuid-Koreaanse doktoren. De foto van de drie vrouwen op het vliegveld gaat inmiddels viral. Of het trio ondertussen in China is aangekomen is niet bekend.

Lees ook: Lindsay Lohan onherkenbaar na plastische chirurgie

Bron: Marie Claire Beeld: iStock