Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tony Junior klapt uit de school over relatie met Maan

Maan de Steenwinkel heeft liefdesgeluk gevonden.

Tony Junior klapt uit de school over relatie met Maan

Maan de Steenwinkel heeft liefdesgeluk gevonden. De zangeres is aan het daten geslagen met dj Tony Junior, dat maakte zijn vader Toni Peroni afgelopen week wereldkundig. "Ze is een wereldwijf; echt heel gezellig, heel leuk, warm iemand. Wij kennen haar natuurlijk al privé. En ze is oprecht, een gevoelig iemand. En het is heel gezellig om met haar uit eten te gaan. Er is een hele goede klik."

Relatie

De twee zouden elkaar via Instagram hebben ontmoet en de zangeres heeft naar verluidt nog nooit eerder een relatie gehad, liet RTL Boulevard destijds weten. Nu klapt Tony bij Concentrate’s Juice uit de school over hoe het gaat met hun prille liefdesgeluk. "Luister er is al het een en ander bekend, dus ik kan nu wel supertriest gaan doen. We hebben het leuk samen, we hebben het gezellig samen. Voel ik kriebels? Ja", legt hij uit. Of hij een toekomst ziet met haar antwoordt hij kort en krachtig: "Dat weet ik nog niet."

Temptation

De dj kwam onlangs nog in opspraak. Hij zou ook hebben aangepapt met Temptation-verleidster Yana. Daar lees je HIER alles over.

Bron: RTL, Concentrate, Beeld: Nanda Hagenaars