Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onenightstand: Yes, sir!

Iedere week in Grazia: een avontuur dat – om wat voor reden dan ook – slechts één nacht duurde.

Onenightstand: Yes, sir!

Iedere week in Grazia: een avontuur dat – om wat voor reden dan ook – slechts één nacht duurde. Deze keer het verhaal van Romy (27).

P.A.

"Mijn baas heeft een bedrijf dat handelt in kunst voor de rijken der aarde. Hij heeft inmiddels meerdere mensen in dienst, maar is zelf erg betrokken bij de business, en reist de hele wereld over om aanwezig te zijn bij veilingen, werken af te leveren of met klanten te praten over waar ze naar op zoek zijn. Het is aan mij als zijn personal assistant de taak om zijn agenda te beheren en ervoor te zorgen dat zowel zijn privé- als werkende leven op rolletjes loopt."

Veiling

"Een paar maanden geleden waren we in New York voor een veiling. Ik had Johan die dag vanaf Fifth Avenue een aantal foto’s geappt van armbanden en kettingen bij diverse juweliers – zijn vrouw was de week daarop jarig – en liep met een tasje vol juwelen Tiffany’s uit. Ik trof hem bij de hotelbar en hij was in opperbeste stemming: hij had bij de veiling een fantastische deal gescoord. Toen ik hem moest vertellen dat zijn etentje met een rijke modeman die avond was gecanceld, besloot hij dat ík dan maar mee moest om de deal te vieren. Ik werkte al twee jaar voor Johan en was al die tijd zeer professioneel gebleven – hoe persoonlijk de dingen die ik af en toe voor hem moest regelen soms waren, variërend van aambeienzalf tot een maandelijkse afspraak om zijn rug te waxen. Het was dan ook raar om ineens samen met hem aan een tafeltje te zitten in een prijzig restaurant, en champagne te drinken en biefstuk te eten. En nog meer champagne te drinken. En nog meer…"

Handig?

"Toen we in de taxi terug naar het hotel zaten, legde hij zijn hand op mijn been. Ik keek hem aan met zo’n blik van: is dit nou wel zo handig? Maar toen hij zijn hand een beetje geschrokken terug trok, moest ik lachen. Ik pakte zijn hand en legde die nog nét iets hoger op mijn been. In het hotel nam Johan mij mee naar zijn suite – die ongeveer vijf keer zo groot was als de kamer die ik had. Dronken zoenden we elkaar. Al snel werd me duidelijk dat Johan niet van het liefkozend aaien en strelen was. En daar had ik ook helemaal geen behoefte aan. Hij rukte mijn kleding van mijn lijf en zei: 'Loop eens naar dat kaptafeltje'. Zo gezegd, zo gedaan. 'Handen op de tafel.' Ik volgde zijn order op. 'Benen een beetje uit elkaar.' Ik dacht dat ik uit elkaar zou spatten van geiligheid. In de spiegel zag ik mijn eigen naakte lichaam en hoe Johan zijn broek open ritste en op me af liep, met zijn blik op mijn billen. Heel even voelde hij met zijn hand tussen mijn benen en daarna gebruikte hij diezelfde hand om er voor te zorgen dat hij niet in één keer bij me naar binnen kwam."

Talisman

"Zijn andere hand bevond zich in mijn nek en mijn schouders krulden naar achteren waardoor ik in de spiegel zag hoe mijn tepels nóg harder werden. Johan keek me aan zei: 'Fuck, wat lekker dit.' Daarna kwam hij helemaal in me en met zijn vrijgekomen hand pakte hij mijn andere schouder. Het was hard en liefdeloos, maar o zo geil. Pas toen ik hem in de spiegel zag klaarkomen realiseerde ik me: Oei, ik heb zojuist sex met mijn baas gehad… Ietwat ongemakkelijk kleedde ik me weer aan. Vlak voor ik de kamer uitliep, drukte Johan een mintgroen doosje in mijn handen. 'Hier, voor jou', zei hij. Ik heb een paar weken later ontslag genomen. Het kettinkje met de sleutel is mijn go to talisman geworden en draag ik op avonden dat ik ga stappen en niet zonder man naar huis wil."