Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Emotionele dag voor Sylvie Meis

Het nieuwe seizoen van het Duitse programma Let's Dance gaat van start. Deze keer, na zeven seizoenen, voor het eerst zonder Sylvie als presentatrice. "Ik wens de hele Let's Dance-familie een fijne aftrap van het seizoen vanavond! Ik mis jullie allemaal. Deze foto staat voor mij symbool voor de hoop en de moed die Let's Dance mij gaf na mijn gevecht tegen kanker. En ik heb vervolgens nooit meer teruggekeken naar die rottige tijd", schrijft ze op Instagram.

Temptations Kevin laat tattoo van Megan verwijderen

Wie Temptation Island kijkt weet: het is over en uit tussen Megan en Kevin die vol vertrouwen aan het verleidingsavontuur begonnen. Beetje balen dus dat Kevin ooit een tattoo van de naam van zijn ex op zijn kont had laten zetten. Nu is het gelukkig een plek waar niet iedereen het ziet, maar toch wilde hij er zo snel mogelijk vanaf. En dus heeft hij er een eiland met een palmboom overheen laten tatoeëren. Helemaal in thema van Temptation Island.

Gordon betaalt schadevergoeding

De Gordon-gate gaat gestaag door. Hij heeft al meerdere aanklachten aan zijn broek hangen, onder andere van zijn zus, en de eerste schadevergoeding is een feit. In zijn boek beschuldigt Gordon radiomaker en mediaondernemer Erik de Zwart van het voortrekken van een andere kandidaat in de tv-show Sterrenjacht waar Gordon in 1989 aan meedeed. Erik eist aanpassingen in de derde druk van het boek en daar is het management van Gordon akkoord mee gegaan. Bovendien ontvangt hij een schadevergoeding.