Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De verborgen boodschap achter de outfit van Meghan Markle

Het had alles te maken met haar koltrui...

De verborgen boodschap achter de outfit van Meghan Markle

Ondanks dat het tijdperk van minirokjes, diepe decolletés en denim shorts nu voorbij zijn, weet Meghan Markle zich ook als echte royalty prima te kleden. Bij haar laatste werkbezoek aan de Britse stad Birmingham kreeg haar outfitkeuze dan ook weer veel lof van de bladen. Al betekende haar look meer dan alleen een mooi plaatje!

Feministe

De royalty en haar aanstaande man prins Harry waren naar Birmingham gevlogen om daar speciaal voor International Women's Day een project te lanceren voor vrouwelijke studenten. Nu is het welbekend dat de voormalige actrice een echte feminist is, en dus besloot ze om aan haar outfit een 'verborgen' boodschap toe te voegen.

Wit

Meghan koos er namelijk voor om een witte trui aan te trekken, waarvan de kleur vaak geassocieerd wordt met vrouwenkiesrecht. Wit is namelijk een belangrijke kleur voor de suffragettes: een Engelse term die staat voor vrouwen die strijden voor vrouwenrechten, en dan voornamelijk het vrouwelijk kiesrecht.

Sold out

Over haar witte trui van het merk All Saints trok de toekomstige royalty een prachtige blauwe jas aan van het designermerk J Crew, die zoals verwacht binnen no time in bijna alle maten was uitverkocht op online webshops als Net-A-Porter. Tsja, als Meghan het heeft, wil iedereen het hebben!

Lees ook: Deze actrice vervangt Meghan Markle in Suits

Bron: Cosmopolitan USA Beeld: ANP