Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: Dit enorm knappe acteurstrio komt samen in gloednieuwe serie

Oh my!

Oh my: Dit enorm knappe acteurstrio komt samen in gloednieuwe serie

Moest jij stiekem ook een traantje wegpinken toen je afscheid moest nemen van Caleb Rivers in Pretty Little Liars? Was je ook diep en diep teleurgesteld toen Tyler Lockwood The Vampire Diaries verliet? En krijg je al een verdrietig gevoel als je denkt aan het moment dat The Originals is afgelopen en je Jackson Kenner moet gaan missen? Don't you worry! De drie hete acteurs komen namelijk samen in een reboot van de 90’s show Roswell.

Aliën

De serie die gebaseerd is op de boeken Roswell High zal gaan over een biomedisch onderzoeker genaamd Liz, die achtervolgd wordt door een incident en uiteindelijk ontdekt dat haar geliefde uit haar jongere jaren niet een mens maar een alien blijkt te zijn. Creepy!

Rollen

De drie acteurs zullen in de serie overigens verschillende rollen toebedeeld krijgen, waarbij we alleen maar kunnen hopen dat ze heel vaak in beeld zullen zijn. Al duurt het helaas nog wel even voordat de serie te zien zal zijn. De lancering is dan ook nog niet bekend, maar wij zitten er in ieder geval al helemaal klaar voor!

Lees ook: Ashley Benson doet onthulling over PLL

We come in peace 👽 #Roswell #CW 💚💚💚💚

Een bericht gedeeld door HEATHER HEMMENS (@heatherhemmens) op

Bron: Entertainment Weekly Beeld: Instagram, Getty