Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de spectaculaire babyshower van Khloé Kardashian

Khloé Kardashian is ready to pop.

Zien: de spectaculaire babyshower van Khloé Kardashian

Khloé Kardashian is ready to pop. De jongste Kardashian-zus is inmiddels acht maanden zwanger van haar eerste kind, een meisje, dat ze verwacht met basketbalspeler Tristan Thompson. Om de komst van de spruit alvast te vieren, gaf ze een heel extravagante babyshower.

Babyshower

Het was niet te missen dat Khloé een meisje verwacht, gezien de aankleding van het feest bestond uit een zee van roze bloesembomen en ballonnen in dezelfde zoete tint. De hele KarJenner Squad, behalve Caitlynn en Rob, was van de partij. Op social media konden we dan ook meegenieten van het spektakel.

Babygirl

De blondine schrok in de eerste instantie van het nieuws dat ze een meisje verwacht, omdat ze zelf in de veronderstelling was dat ze een jongetje zou krijgen. "Als je voor jezelf het geslacht denkt te weten en mensen om je heen dat bevestigen, omdat je je dan 'zus en zo' voelt, dan komt het als een complete schok als het tegenovergestelde waar blijkt te zijn." Haar zussen Kylie Jenner en Kim Kardashian hebben allebei onlangs ook een dochter gekregen. De meisjes luisteren naar de naar Stormi en Chicago.

💕 Magical moments with the most magical women! I’ll forever be in love with YOU! 💕

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

💗

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

#khloebabyshower ....this room is heaven @jeffleatham !!!!! #love

Een bericht gedeeld door Kris Jenner (@krisjenner) op

Beeld: Instagram